Alle aandacht is gericht op het nieuwe seizoen in The fall issue. En dat is zeker niet zonder reden. Onze gloednieuwe najaarscollectie belichaamt alles wat je dit najaar aan je kledingkast wilt toevoegen. Het zal je niet verbazen dat paars nog steeds een van de meest geliefde accentkleuren is, gedragen in een heerlijk comfortabele travel kwaliteit en verrassende, speelse prints.

Maar we gaan verder dan alleen paars en Pumpkin Spice; we omarmen ook het palet geïnspireerd door mother nature. Zachte, warme tinten zoals het weelderige mosgroen en het diepe, rijke bruin vormen de kern van deze collectie en brengen een gevoel van herfstachtige rust met zich mee. Terwijl de bladeren vallen en de temperatuur daalt, omarmen we deze kleuren die ons één laten worden met de seizoen verandering.

En laten we natuurlijk niet vergeten over de kunst van het dragen van laagjes. Met nieuwe, elegante pasvormen voor onze jassen en capes blijven we niet alleen warm, maar doen we dat op de meest stijlvolle manier mogelijk. Onze topkeuze voor dit seizoen is de veelzijdige jas die moeiteloos transformeert tot een knusse bodywarmer. Praktisch en modieus in één; dat is pas slim ontwerp!

Dus bereid je voor om deze herfst te stralen in de meest betoverende en veelzijdige collectie die je garderobe ooit heeft gezien. Of je nu kiest voor de opvallende pop of color van paars en Pumpkin Spice, of jezelf onderdompelt in de rustgevende kleuren van de natuur, onze najaarscollectie belooft een seizoen van stijl en comfort. En onthoud, het draait allemaal om de details - de textuur, de tinten en de tijdloze stijl die je met vertrouwen zult dragen.

Nikki Kieviets