Terwijl de sombere winterdagen langzaam hun intrede doen, staat er iets bijzonders op het punt om te gebeuren - een nieuw Exxcellent seizoen dat alles in zich heeft om de koude dagen een beetje warmer en kleurrijker te maken. Dit jaar gaan we op een gedurfde ontdekkingstocht naar kleur, en we brengen je de meest opwindende trends van het seizoen. Van zachte en felle roze tinten tot prestigieus paars en de opkomende trendkleur groen - onze wintercollectie staat bol van verrassende kleuren die je garderobe nieuw leven inblazen.

 Roze is niet langer beperkt tot de zomermaanden. Deze winter omarmen we zowel zachte als hot pink tinten die een speelse en energieke touch aan je outfit geven. Denk aan roze als een subtiele knipoog naar de zon, zelfs op de meest bewolkte dagen. Maar dat is nog niet alles - we duiken dieper in de kleurenpracht met prestigieus paars. Deze koninklijke kleur voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan je winterlook. En laten we de groene trend niet vergeten. Van diep mosgroen tot levendig emerald, groen is de kleur die je dit seizoen moet omarmen. Het brengt een vleugje natuurlijke frisheid in je outfit, perfect passend bij het winterse weer.

Bij Exxcellent zijn we altijd op zoek naar manieren om klassieke stoffen nieuw leven in te blazen met nieuwe pasvormen. Deze winter hullen we onszelf in stoere damespakken gemaakt van hoogwaardige travel kwaliteit. Deze pakken bieden niet alleen comfort maar ook een tijdloze elegantie die perfect is voor elke gelegenheid. Maar dat is nog niet alles - we introduceren ook gilets van metallic faux-leather. Ze voegen een eigentijdse en edgy uitstraling toe aan je outfit, en ze zijn veelzijdig genoeg om te dragen voor zowel formele als informele gelegenheden. En laten we satijn niet vergeten. Satijnen stukken worden een van onze nieuwe favorieten. De gladde, glanzende stof voegt een vleugje luxe toe aan je wintergarderobe en kan gemakkelijk worden gestyled voor een chique feestlook.

Dus, ben je klaar om de winter in stijl te verwelkomen? Laat je niet intimideren door de donkere dagen en koude temperaturen. Onze Exxcellente najaarscollectie zit boordevol kleur, nieuwe pasvormen en stijlvolle stoffen om je te helpen stralen, zelfs in de somberste winterdagen. Dus omarm deze verandering van seizoen met open armen en ontdek de prachtige mogelijkheden die onze wintercollectie te bieden heeft. Het is tijd om te schitteren, ongeacht het weer buiten.

Nikki Kieviets