THE FALL ISSUE

Alle aandacht is gericht op het nieuwe seizoen in The fall issue. En dat is zeker niet zonder reden. Onze gloednieuwe najaarscollectie belichaamt alles wat je dit najaar aan je kledingkast wilt toevoegen.

LEES MEER

SUMMER PARADISE

Dream a little dream of summer met de dromerige zomercollectie van Exxcellent. We wanen ons in het luxueuze en paradijselijke Marrakesh die als inspiratiebron heeft gefungeerd in het kleurrijke collectiebeeld.

LEES MEER

A DAY AT THE BEACH

Een Exxcellent(e) dag spendeer je aan het strand met je blote voeten in het zand, het haar in de wind en de warme zon op de zongebruinde huid.

LEES MEER

PRETTY IN PASTELS


Deze lente hullen we ons massaal in zachte snoepkleurtjes, van babyblauw tot mintgroen en zuurstokroze. Om het voorjaar te vieren hebben wij onze favoriete items in pasteltinten alvast op een rij gezet.

LEES MEER

THE PARTY EDIT


Maak je klaar voor de feestdagen met de party looks samengesteld met faux-
leather, dancing-proof pasvormen en shining shimmers. Exxcellent heeft een ruim aanbod aan de perfecte musthaves voor de feestdagen.

LEES MEER

DENIM ESSENTIALS

De Denim Essentials van Exxcellent zijn items van kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn uitgevoerd in tijdloze pasvormen. Hierdoor kun je er jaren plezier van hebben. Wanneer je de juiste jeans kiest, kun je deze eindeloos combineren met andere items uit je garderobe. Denim Essentials vormen de basis van iedere outfit en zijn geschikt voor ieder draagmoment. Ontdek jouw favoriete denim items bij Exxcellent.

LEES MEER

TRAVEL ESSENTIALS


De Travel Essentials van Exxcellent bieden ultiem draagcomfort met luxe uitstraling. Dit komt omdat de fijne basics gemaakt zijn van unieke travel kwaliteit stof. Dit fijne materiaal bevat veel stretch, draagt ongelooflijk comfortabel, is makkelijk mooi te houden én is kreukvrij. Daarnaast is de stof gemakkelijk te combineren met items van andere stoffen en is daarmee de perfecte basis van jouw outfit. Onze basics van travelstof zijn ware musthaves voor jouw garderobe.

LEES MEER