Stap in de wereld van vernieuwing met de gloednieuwe voorjaarscollectie van Exxcellent. Dit seizoen verrassen we je met items die net even anders zijn dan je gewend bent. Het herontdekken van kleur staat centraal, en we omarmen een palet dat feller en vrolijker is dan ooit tevoren.

Van fris bladgroen tot uitbundig felroze; deze collectie brengt een kleurrijke revolutie. Zachte tinten als lichtblauw en beige voegen een subtiele nuance toe aan de explosie van kleuren. En als klap op de vuurpijl, het ultieme statement materiaal: metallic. Glanzend en onmiskenbaar, metallic voegt een dosis glamour toe aan elke outfit.

Blauw, de tijdloze kleur die altijd goed zit. Van klassiek denim tot lichtblauw en stoer staalblauw. Deze koele blauwe nuances hebben een speciale plek in de voorjaarsgarderobe. Niet alleen vanwege hun chic en stijlvolle uitstraling, maar ook omdat ze naadloos aansluiten bij vrijwel elke andere kleur.

Roze, zoet als suiker, dompelt deze lente onze garderobe onder in een kleurrijke droom. Van zuurstokroze tot diep donkerroze en de liefste tinten lichtroze, deze collectie tilt de zoetheid naar nieuwe hoogten. Deze lente zweven we zonder twijfel op een roze wolk van stijl.

Nikki Kieviets