Een Exxcellent(e) dag spendeer je aan het strand met je blote voeten in het zand, het haar in de wind en de warme zon op de zongebruinde huid.

 Een fijne zomertrend die we omarmen is de midi- en de maxi jurk, die je makkelijk van een day-to-night look omtovert met de juiste accessoires en de luchtige jackets. De Bailey jurk is dan ook de perfecte beach dress! Voeg een riem toe voor een meer geklede look. In de zomer wil je ook graag luchtige kleding dragen om de warmte te trotseren. De mouwloze Ciara blouse is dan ook niet te missen in je beach wardrobe.

Paars, dé accentkleur die je deze zomer wilt toevoegen aan je garderobe. Gecombineerd uit blauw en rood, waardoor deze kleur feilloos met denimblauw gestyled kan worden. Paars staat dit seizoen niet alleen voor creativiteit en positiviteit, ook straalt deze kleur luxe uit. 

Het golvende water van de zee beweegt voort in de dynamische prints en pasvormen. Ga deze zomer voor de Ibiza style Corina top of voor de mouwloze Claudia jurk met animal print, perfect voor die warmere dagen.

Nikki Kieviets